DOLAR 32,3468 -0.04%
EURO 34,9411 0.42%
ALTIN 2.397,430,04
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Unilever, Magnum Dondurmasını Olası Plastik ve Metal Varlığı Nedeniyle Geri Çağırdı
  • UlusHaberi
  • Ekonomi
  • Unilever, Magnum Dondurmasını Olası Plastik ve Metal Varlığı Nedeniyle Geri Çağırdı

Unilever, Magnum Dondurmasını Olası Plastik ve Metal Varlığı Nedeniyle Geri Çağırdı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 15:08
Unilever, Magnum Dondurmasını Olası Plastik ve Metal Varlığı Nedeniyle Geri Çağırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiliz tüketim ürünleri devi Unilever, Birleşik Krallık ve İrlanda’da dondurma markası Magnum’un bademli dondurmalarını olası plastik ve metal varlığı nedeniyle geri çağırdı.

Önlem Olarak Geri Çağrıldı

Geri çağırma, Birleşik Krallık Gıda Standartları Ajansı’nın (FSA) bu ürünleri “yemek için güvensiz” olarak etiketlemesinin ardından geldi. Ajanstan yapılan açıklamada, “Bu ürün, yemeyi güvensiz hale getiren plastik ve metal parçaları içerebilir” uyarısı yer aldı.

Ürün Detayları

Üçlü paketler halinde satılan 100 ml’lik bademli dondurmalarda 5 serinin geri çağırıldığı belirtilirken şirket de “Yukarıdaki ürünü satın aldıysanız yemeyin” uyarısında bulundu.

Mağazalarda Duyurular Yapılacak

Ayrıca dondurma satan tüm perakende mağazalarda müşterilere ürünün neden toplatıldığını ve ne yapmaları gerektiğini açıklayan duyurular asılacağı belirtildi.

Yeniden Yapılanma Sürecinde

Tüketim malları devi Unilever, kısa bir süre önce, daha geniş bir yeniden yapılanmanın parçası olarak dondurma bölümünü ayırmayı planladığını duyurmuştu. Yeniden yapılanma sonucunda şirket güzellik ve sağlık, kişisel bakım, ev bakımı ve beslenme olmak üzere dört iş koluna odaklanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.