DOLAR 32,2918 0.14%
EURO 34,7976 0.22%
ALTIN 2.396,930,17
BITCOIN 1990507-1,76%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Kaçak Göçmen Uğur’un ABD Macerası

Türk Kaçak Göçmen Uğur’un ABD Macerası

ABONE OL
Nisan 12, 2024 13:06
Türk Kaçak Göçmen Uğur’un ABD Macerası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kaçak Göçmen Uğur’un Fox News’e Yolculuğu

ABD’nin Meksika sınırında yaşanan kaçak göçmen krizinde Türklerin de yer aldığı ortaya çıktı. Türkiye’den gelen 33 yaşındaki Uğur, Fox News’e yaptığı yolculuğu anlattı.

Uğur’un ABD Hayalindeki İstikameti

İstanbul’da mağaza müdürü olarak çalışan Uğur, Türkiye’deki ekonomik sıkıntılar ve baskılardan kaçarak ABD’ye gitme kararı aldığını belirtti. Los Angeles’ta yaşayıp kuryelik yapmayı hayal ettiğini ifade etti.

ABD’deki Göç Krizi ve Uğur’un Bekleyişi

Fox News, Uğur’un ABD’ye kaçak yollarla geçen binlerce göçmenden biri olduğunu vurguladı. ABD’ye geçen yıl 1 milyondan fazla kaçak göçmenin giriş yaptığını hatırlattı. Uğur, çalışma izni için 180 gün beklemek zorunda olduğunu ve ABD’den çalışma hakkı almayı umut ettiğini dile getirdi.

ABD’deki Göç Krizi ve Ulusal Muhafızlar

ABD’deki göç krizi, başkanlık seçimleri yaklaşırken ülkenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi. Cumhuriyetçi valiler, Joe Biden yönetiminin göç politikalarının ülkeyi krize sürüklediğini öne sürerek sınıra Ulusal Muhafız birliklerini göndermişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.