DOLAR 32,2308 -0.05%
EURO 34,6413 -0.12%
ALTIN 2.394,660,07
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail Ordusu Tarafından Alıkonulan Filistinli Baba

İsrail Ordusu Tarafından Alıkonulan Filistinli Baba

ABONE OL
Nisan 10, 2024 13:05
İsrail Ordusu Tarafından Alıkonulan Filistinli Baba
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Filistinli Kardeşlerin Babalarına Özlemi

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde alıkoyduğu Filistinli babayı, eşi ve çocuklarından ayırarak En-Nuseyrat Mülteci Kampı’na göç etmeleri sırasında alıkoymuştur. Bu olayın ardından Ramazan ayını babaları olmadan geçiren kardeşler, bayramda babalarına kavuşmayı ve birlikte kahvaltı yapmayı hayal etmektedirler.

Çocukların Acı Dolu Hikayesi

Filistinli kardeşler, babalarının yokluğunda anneleriyle birlikte çadırda yaşam mücadelesi vermektedirler. 9 yaşındaki Macide Ebu Salim, babasının yokluğunda duyduğu derin özlemi dile getirerek, babasını tekrar görmek ve ona sarılmak istediğini ifade etmiştir. Macide, yaşadıkları travmatik olayın ardından babasının sevgi dolu kollarını, güven veren sesini ve mutluluklarını özlediğini belirtmiştir.

Annenin Yaşadığı Zorluklar

Anne Seha Ebu Salim, 6 aydır süren İsrail saldırıları sonucunda 3 kez göç etmek zorunda kalmış ve nihayet Refah kentine sığınmıştır. İmkansızlıklar içinde bir çadırda yaşam mücadelesi veren anne, eşine kavuşmayı ve çocukları için yeterli gıda ve ilaç bulmayı umut etmektedir. Ancak yaşadıkları zorluklar ve acılar devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.