DOLAR 32,5314 0.43%
EURO 34,7829 0.48%
ALTIN 2.403,460,99
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Yasa Dışı Silah İmalatı ve Kaçakçılığı Operasyonu
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • İstanbul’da Yasa Dışı Silah İmalatı ve Kaçakçılığı Operasyonu

İstanbul’da Yasa Dışı Silah İmalatı ve Kaçakçılığı Operasyonu

ABONE OL
Nisan 18, 2024 16:12
İstanbul’da Yasa Dışı Silah İmalatı ve Kaçakçılığı Operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyonu Duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmaların sonucunda, 11 ilde yasa dışı silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik “Mahzen-28” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

Operasyon Detayları ve Ele Geçirilen Silahlar

İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Yalova’da gerçekleştirilen operasyonlarda; organize suç örgütü üyelerinin yasadışı silah üretimi ve ticareti yaptıkları, silahları naklettikleri ve suç örgütlerine silah temin ettikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 137 tam otomatik uzun namlulu silah, 340 uzun namlulu silaha dönüşebilecek silah parçası, 70 tabanca namlusu, 866 polimer tabanca gövdesi, 123 tabanca sürgüsü, 100 silah üst gövde takımı ve 100 dipçik ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın Açıklamaları

İçişleri Bakanı Yerlikaya, halkın huzurunu kaçıran suç örgütlerine karşı kararlı bir şekilde mücadele edileceğini vurgulayarak, operasyonları gerçekleştiren ekipleri tebrik etti. Yerlikaya, “Milletimizin duası sizinle olsun” diyerek operasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.