DOLAR 32,4342 0.01%
EURO 34,6947 -0.37%
ALTIN 2.393,08-1,71
BITCOIN 1976829-2,86%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konyaaltı Tünektepe Teleferik Kazasının Yankıları Devam Ediyor
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Konyaaltı Tünektepe Teleferik Kazasının Yankıları Devam Ediyor

Konyaaltı Tünektepe Teleferik Kazasının Yankıları Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 17, 2024 16:11
Konyaaltı Tünektepe Teleferik Kazasının Yankıları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Kişi Tutuklandı, CHP İtirazı Bekliyor

Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasında 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 7 kişinin yaralanmasının ardından ANET’in önceki yöneticileri tutuklandı. Aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün de bulunduğu 5 kişi cezaevine gönderildi. CHP’li yetkililer tutuklamalara karşı üst mahkemeye itirazda bulundu.

Yaralıların Durumu

Kaza sonucunda yaralanan 7 kişi ise farklı hastanelerde tedavi altında. Tedavileri devam eden isimler arasında Herdem Eyyüpoğlu, Kaan Akgün ve Özlem Şahin bulunuyor. Kazada hayatını kaybeden avukat Memiş Gümüş’ün oğlu Lütfüllah Gümüş ise ameliyatların ardından taburcu edilerek ailesine gönderildi.

Aile İçindeki Dram

Memiş Gümüş’ün eşi ve oğlu ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görüyor. Anne Keziban Çapar Gümüş’ün pelvis kemiği kırıkken, iç kanama riski bulunmuyor. Küçük oğlu Fatih Gümüş’ün babasının öldüğünden haberi olmadığı için odada televizyon dahi açılmıyor.

ANET’te Yeni Başkan

Tutuklanan Kocagöz’ün istifasının ardından ANET Yönetim Kurulu Başkanlığı’na eski emniyet müdür yardımcısı Edip Kemal Bahadır getirildi. Yönetim değişikliği kazanın yankıları sürerken gerçekleşti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.