DOLAR 32,5463 0.28%
EURO 34,9361 0.49%
ALTIN 2.432,59-0,24
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziantep’te Alzheimer Hastası Eşine Destek Olmak İçin Moral Evi’ni Tercih Ediyor
  • UlusHaberi
  • Magazin
  • Gaziantep’te Alzheimer Hastası Eşine Destek Olmak İçin Moral Evi’ni Tercih Ediyor

Gaziantep’te Alzheimer Hastası Eşine Destek Olmak İçin Moral Evi’ni Tercih Ediyor

ABONE OL
Mart 28, 2024 17:13
Gaziantep’te Alzheimer Hastası Eşine Destek Olmak İçin Moral Evi’ni Tercih Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Kılavuz, Eşine Moral Evi’nde Destek Veriyor

Gaziantep’te 57 yıl önce görücü usulüyle evlenen Ahmet Kılavuz’un eşi Sabiha Kılavuz’a 3 yıl önce Alzheimer teşhisi konuldu. Eşinin ileri seviye Alzheimer hastalığına yakalandığını öğrenen Kılavuz, destek olmak ve eşinin hafızasını güçlü tutmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Moral Evi’ni tercih ediyor.

Sabiha Kılavuz’a Moral Evi’nde Yeni Arkadaşlar ve Aktiviteler

Moral Evi’nde edindiği arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak ve çeşitli faaliyetlerde bulunarak eşinin sosyalleşmesine yardımcı olan Ahmet Kılavuz, eşinin hastalığının ilerlemesine rağmen hafızasını canlı tutmaya çalışıyor. Kılavuz, eşinin Alzheimer rahatsızlığının başlangıcında yaşadıkları tatlı günleri özlediğini belirtiyor.

Ahmet Kılavuz’un Sevgi ve Destek Dolu Sözleri

Eşinin hastalığı sonrasında hayatlarının büyük ölçüde değiştiğini ifade eden Ahmet Kılavuz, eşine olan sevgisi ve saygısıyla ona ömür boyu bakacağını söylüyor. Kılavuz, eşine duyduğu sevgiyi ve birlikte geçirdikleri 57 yıllık uyumu övgüyle anlatırken, Moral Evi’nin eşine sağladığı rahatlık ve keyifli zamanlardan memnuniyetini dile getiriyor.

Sonsöz

Moral Evi’nde eşine destek olmaya devam eden Ahmet Kılavuz, eşinin yanında olacak ve ona sevgiyle bakmaya devam edeceğini vurguluyor. Kılavuz’un gösterdiği sevgi, saygı ve özveri, Alzheimer hastalığıyla mücadele edenler için ilham verici bir örnek teşkil ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.