DOLAR 32,4103 -0.09%
EURO 34,8240 0.22%
ALTIN 2.432,89-0,22
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın Anlaşmalı Boşanma Davası Sonuçlandı
  • UlusHaberi
  • Magazin
  • Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın Anlaşmalı Boşanma Davası Sonuçlandı

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın Anlaşmalı Boşanma Davası Sonuçlandı

ABONE OL
Mart 26, 2024 17:14
Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın Anlaşmalı Boşanma Davası Sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde Görülen Dava Tek Celsede Sonuçlandı

Buse Terim ve iş insanı Volkan Bahçekapılı’nın 10 yıldır süren evliliklerini temelden sarsılma gerekçesiyle sonlandırmak için açtıkları anlaşmalı boşanma davası, İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme, ünlü çiftin boşanmasına tek celsede karar verdi.

“Kızlarımız Daima Önceliğimiz Olacak” Açıklaması

Boşanmanın ardından Buse Terim, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: “Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.

Boşanmada Bankacı Seçil Erzan Etkisi

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’nın boşanması, bankacı Seçil Erzan’ın dolandırıcılık davası ile de bağlantılı. Bahçekapılı’nın Erzan’a attığı mesajlar ve Terim ailesi ile ilişkileri dikkat çekerken, Buse Terim’in 190 bin dolar verdiğini ifade ettiği ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Seçil Erzan olayından sonra aralarının bozulduğu iddia ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.