DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük’teki Mitingde Halka Seslendi
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük’teki Mitingde Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük’teki Mitingde Halka Seslendi

ABONE OL
Mart 22, 2024 16:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük’teki Mitingde Halka Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan’ın Karabük Mitingindeki Konuşmasından Öne Çıkanlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük’te düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti; Osmanlı’ya nice devlet adamı yetiştiren, şairleri ve yazarlarıyla nam salmış Karabük’te sizlerle olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu sefer arayı biraz açtık galiba. Karabük’ü özlemişiz. Sanki Karabük’te bizi özlemiş gibi. Alın teri ile karılmış harcın. Hiç kimseye yoktur minnetin borcun. Sen emek şehrisin, gönlümde burcun. Daim yolun açık olsun Karabük. Sonsuza kadar yüzün gülsün Karabük.

Karabük’ün Önemi ve Tarihi

Karabük, cumhuriyetimizin yurdu demir ağlarla örme bu hedefin ilk meyvelerinden biri olarak milletimizin gıpta ettiği bir iftihar tablosudur. Demir yollarının sadece ulaşım ağından, demir çelik fabrikalarının sadece bir tesisten ibaret olmadığının, aynı zamanda koskocaa bir şehri doğurabildiğinin ispatı Karabük’tür. Bu şehrin 13 haneli bir köyden bugünkü modern şehre dönüşümü cumhuriyetimizin kazanımlarından biridir. Ekmeğini demirden çıkaran insanların şehri olan Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer alıyor.

Seçimler ve Cumhur İttifakı

Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı’na milletvekilliği seçimlerinde yüzde 62’yi aşan, cumhurbaşkanlığında kardeşine yüzde 64’e varan oranlarda destek verdiniz. Bunun için her birinize ayrı ayrı şükranlarını sunuyorum. 31 Mart’ta sandıkta çok daha yüksek oy oranlarıyla yanımızda olacağınıza inanıyorum. Buna var mıyız? Sizlerin sevgisine, vefasına, kardeşliğine layık olabilmek için bizler de daha çok çalışacağız.

Ülke Gündemi ve Siyasi Durum

Ülkenin gündemi deprem bunların umurunda değil, hatta depremzedelere hakaret ederek gerçek karakterlerini sergiliyorlar. Ülkenin gündemi sınırlarımızın terörden arındırılması ama bunların umurunda değil. Hangi meseleyi ele alırsak alalım karşımıza benzer manzaralar çıkıyor. Türk siyasetini bu kadar kirletmeye kendilerine oy verenler başta olmak üzere insanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı yok, olmamalı. Nereden nerelere geldik. Hale bakın tabii bunun için kızarmasını bilen bir yüz, utanmasını bilen bir yapı lazım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.