DOLAR 32,3812 -0.18%
EURO 34,7446 -0.01%
ALTIN 2.431,16-0,29
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı Moskova’daki Terör Saldırısını Kınadı
  • UlusHaberi
  • Dünya
  • Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı Moskova’daki Terör Saldırısını Kınadı

Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı Moskova’daki Terör Saldırısını Kınadı

ABONE OL
Mart 24, 2024 13:05
Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı Moskova’daki Terör Saldırısını Kınadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre’den Kınama

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Moskova’daki terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, “Amerika Birleşik Devletleri, Moskova’da meydana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. Sevdiklerini kaybedenlere ve masum sivillere yönelik bu vicdansız saldırılardan etkilenen ya da yaralananlara en derin taziyelerimizi sunuyoruz. DEAŞ her yerde yenilgiye uğratılması gereken ortak bir terörist düşmandır” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Kınama

ABD Dışişleri Bakanlığı, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı dileyerek, “Amerika Birleşik Devletleri, dün Moskova’da meydana gelen ölümcül terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. Öldürülenlerin ailelerine, sevdiklerine ve bu iğrenç suçtan etkilenen herkese en derin taziyelerimizi iletiyoruz. Terörizmin her türlüsünü kınıyor ve bu korkunç olayda hayatını kaybedenlerin yasını tutan Rusya halkıyla dayanışma içinde olduğumuzu ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.