DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor Kulübü Basın Toplantısında Siyasi ve Spor Tepkileri
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Trabzonspor Kulübü Basın Toplantısında Siyasi ve Spor Tepkileri

Trabzonspor Kulübü Basın Toplantısında Siyasi ve Spor Tepkileri

ABONE OL
Mart 21, 2024 19:08
Trabzonspor Kulübü Basın Toplantısında Siyasi ve Spor Tepkileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Trabzon Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’ten Tepki

Trabzonspor Kulübü’nün düzenlediği basın toplantısına katılan AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 2010-11 Süper Kupa maçı planlarına tepki gösterdi. Genç’in sözleri, Beşiktaş’tan yanıt aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Sert Sözler

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki saha olaylarıyla ilgili düzenlenen toplantıda, Genç Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına sert şekilde yanıt verdi. Koç’un takımı ligden çekme açıklamalarını eleştiren Genç, Beşiktaş ve 2011 Süper Kupa planına tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü’nden Açıklama

Genç’in sözlerine karşılık Beşiktaş Kulübü, siyasetle aralarına mesafe koyduklarını vurgulayarak yapılan isnatların maddi ve hukuki dayanağı olmadığını belirtti. Kulübü siyasete alet etme çabalarına karşı hukuki ve cezai yollara başvuracaklarını dile getirdi. Beşiktaş, 2010-2011 Sezonu Süper Kupa final maçını oynamak haklarında ısrarla durduklarını ve her zaman şerefle mücadele edeceklerini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.