DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taylor Swift’in Yeni Albümü ve Sosyal Medyada Tartışma

Taylor Swift’in Yeni Albümü ve Sosyal Medyada Tartışma

ABONE OL
Nisan 19, 2024 17:14
Taylor Swift’in Yeni Albümü ve Sosyal Medyada Tartışma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taylor Swift’in The Tortured Poet’s Department Albümü Yayınlandı

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yeni albümü The Tortured Poet’s Department sonunda dinleyicilerle buluştu. Ancak, albümle birlikte sosyal medyada tartışmalar da alevlendi.

Hayranlar Arasında Bölünme

Yeni albümün şarkıları daha resmi olarak yayınlanmadan önce internete sızdırılması, Swift hayranları arasında ikiye bölünmeye neden oldu. Kimileri sızdırılan albümü dinlemeyi reddederken, diğerleri ise heyecanla albümü dinlemeye başladı.

Swifties’in Tepkisi

Swift hayranlarından bazıları, “gerçek hayranların” albümü resmi olarak yayınlanmasını beklemekte kararlı olduklarını belirtti. Sızdırılan albümü dinlemeyi reddedenler, sevdikleri sanatçılarına olan bağlılıklarından vazgeçmedi.

Albümün Başarısı ve Rekorlar

The Tortured Poet’s Department albümü, Spotify’da en çok önceden kaydedilen albüm rekorunu kırarak büyük ilgi gördü. Albüm, fiziksel kopyasında Fleetwood Mac’ten Stevie Nicks’in orijinal bir şiiri de içeriyor.

Eleştirmenlerden Tam Not

Albüm, eleştirmenlerden de genel olarak tam not almayı başardı. Bazıları, albümü cüretkar, şaşırtıcı ve Swift’in en iyi işlerinden biri olarak nitelendirdi.

Swift’in yeni albümü büyük merakla beklenirken, şarkı sözlerinin hangi eski sevgilileri için olduğu konusu da sosyal medyada tartışma yarattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.