DOLAR 32,2890 0.08%
EURO 34,8414 0.29%
ALTIN 2.405,050,51
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sean Ono Lennon ve James McCartney Yeni Bir Şarkıda Buluştu

Sean Ono Lennon ve James McCartney Yeni Bir Şarkıda Buluştu

ABONE OL
Nisan 17, 2024 17:14
Sean Ono Lennon ve James McCartney Yeni Bir Şarkıda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkilinin İlk İşbirliği ve Heyecanları

John Lennon’un oğlu Sean Ono Lennon ve Paul ve Linda McCartney‘nin oğlu James McCartney, yeni bir şarkı olan “Primrose Hill” için bir araya geldi. 48 yaşındaki Lennon ve 46 yaşındaki McCartney arasındaki ilk iş birliği, sosyal medyada büyük heyecan yarattı. McCartney, çalışmayı paylaşarak, “Bu şarkının yayınlanmasıyla gerçekten ilerlemeye başladığımızı hissediyoruz ve müziği paylaşmaya devam etmek için heyecanlıyım.” dedi.

McCartney Ailesinden Destek

Paul McCartney da oğlunun şarkısını tanıtmak için sosyal medyayı kullandı. McCartney, “Oğlum James’in ‘Primrose Hill’ adında yeni bir şarkısı var, şuna bir bakın! Ve şarkının ortak yazarı Sean Ono Lennon’a da kucak dolusu sevgiler.” şeklinde paylaşım yaptı.

James McCartney’den Yarışma Duyurusu

James McCartney, ‘Primrose Hill’ şarkısının klibi için bir yarışma düzenliyor. Herkese açık olan yarışmada, gönderilen videoların aşk ve romantizmin özünü yansıtması bekleniyor. ‘Primrose Hill’, McCartney’nin 2016 yılından bu yana ilk albümü olan ‘Beautiful’ ile şubat ayında geri dönmesinin ardından, bu yılki ikinci albümü olacak. Sean Ono Lennon‘ın ise bu yılın başlarında çıkardığı ‘Asterisms’ adlı albümü müzik dünyasında ses getirmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.