DOLAR 32,5320 0.28%
EURO 34,9124 0.2%
ALTIN 2.444,760,28
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rusya’daki Terör Saldırısı Avrupa Ülkelerinde Endişe Yarattı
  • UlusHaberi
  • Dünya
  • Rusya’daki Terör Saldırısı Avrupa Ülkelerinde Endişe Yarattı

Rusya’daki Terör Saldırısı Avrupa Ülkelerinde Endişe Yarattı

ABONE OL
Mart 26, 2024 13:05
Rusya’daki Terör Saldırısı Avrupa Ülkelerinde Endişe Yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa

Fransa’da terör tehdidi alarmı en üst seviyeye çıkarıldı. Paris’teki polis ekipleri Eyfel Kulesi ve Louvre Piramidi çevresindeki denetimleri sıkılaştırdı.

İtalya

İtalya’da da güvenlik seviyesi artırıldı. İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında Moskova’daki saldırının detaylı bir şekilde analiz edildiğini belirtti. Güvenlik güçleri, hassas noktalarda gözetleme ve kontrol faaliyetlerini artıracak.

Almanya

Almanya’da da gündem Moskova’daki terör saldırısı. İçişleri Bakanı Nancy Faeser, DEAŞ’ın Almanya için büyük bir tehlike olduğunu vurguladı. Federal Anayasayı Koruma Teşkilatı ve eyaletlerin güvenlik birimleri durumu yakından takip ediyor.

Avrupa Birliği

Avrupa Birliği güvenlik önlemlerini artırdı. AB Komisyonu sözcülerinden Christian Wigand, “Avrupa’nın ve Avrupa’daki herkesin güvenliği, Komisyon için öncelikli ve kilit bir unsurdur” açıklamasında bulundu. Komisyonun, güvenliği sağlamak adına birçok tedbir aldığı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.