DOLAR 32,2232 -0.07%
EURO 34,6799 -0.05%
ALTIN 2.392,980,00
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Tuhaf Anlar: Meghan Markle ve Kimliği Belirsiz Kadın
  • UlusHaberi
  • Magazin
  • İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Tuhaf Anlar: Meghan Markle ve Kimliği Belirsiz Kadın

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Tuhaf Anlar: Meghan Markle ve Kimliği Belirsiz Kadın

ABONE OL
Nisan 14, 2024 17:13
İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Tuhaf Anlar: Meghan Markle ve Kimliği Belirsiz Kadın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meghan Markle, Prens Harry’nin Yanında Kimliği Belirsiz Kadınla Poz Vermemesini İstedi

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin dikkat çeken çifti Meghan Markle ve Prens Harry, bir etkinlikte yaşanan tuhaf anlarla gündeme geldi. Royal Salute Polo Challenge’da takım zaferini kutlamak için poz veren çift, yanlarına gelen isimsiz bir kadınla fotoğraf çektirmek konusunda zorluklar yaşadı.

Meghan Markle’nin İlginç Tavırları

Meghan Markle, beyaz elbiseli bir kadının Prens Harry’nin yanında poz vermesini istemeyerek dikkat çekti. İkili poz verirken kimliği belirsiz kadın da sahneye çıkarak Prens’in yanına geçti. Markle, hemen durumu düzeltmek için çaba gösterdi ve kadını yeniden konumlandırmaya çalıştı. Dost canlısı ama ısrarcı bir ses tonuyla kadına defalarca “Buraya gelmek ister misin?” diye sordu ve bu durumu üç kez tekrarlamak zorunda kaldı.

Prens Harry’nin Hayır İşlerine Destek

Bu olaylar yaşanırken Prens Harry, hayır kurumu Sentebale için para toplamak amacıyla Miami’deki bir maçta yer aldı. Sentebale, HIV/AIDS teşhislerinden etkilenen gençlere yardım etmeyi hedefliyor ve özellikle Lesotho’da yaşayanlara destek sağlıyor. Prens, maç sırasında bir eliyle kupayı tutarken diğer eliyle Meghan Markle’ın beline sarılarak poz vermeyi sürdürdü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.