DOLAR 34,2389 0.06%
EURO 37,0495 0.07%
ALTIN 3.015,140,78
BITCOIN 23112300,44%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a Hakaret Eden Kişi Yakalandı
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a Hakaret Eden Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a Hakaret Eden Kişi Yakalandı

ABONE OL
Ekim 19, 2024 16:10
İçişleri Bakanı: Atatürk ve Erdoğan’a Hakaret Eden Kişi Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sosyal Medya Üzerinden Hakaret İçeren Kişi Yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren paylaşımlarda bulunan bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, söz konusu kişinin 20 yaşındaki M. H. Y. olduğunu belirtti.

Hakaret ve Terör Propagandası Yapan Şahıs Gözaltına Alındı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve devlete hakaret eden söz konusu kişinin aynı zamanda Bölücü Terör Örgütü’nü (BTÖ) desteklediğinin tespit edildiğini belirten Bakan Yerlikaya, bahse konu kişinin Bahçelievler’de yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı. Operasyon sonucunda şüpheliye ait dijital materyallere el konuldu.

Siber Zorbalar Tek Tek Yakalanacak

Bakan Yerlikaya, halk arasında kin ve nefret tohumları ekmeye çalışan kişilere karşı kararlı bir tutum sergilediklerini vurgulayarak, siber dünyada zehir saçan bu tür provokatörlerin tek tek yakalanacağını belirtti. Ayrıca, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlandığını ve halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Hakaretlerin Takibi Sürüyor

Son dönemde sosyal medya üzerinden yapılan hakaretlerin ve provokatif paylaşımların takibinin arttığına dikkat çeken İçişleri Bakanı, toplumda huzur ve uyumun korunması adına benzer durumlarda gereken adımların hızla atılacağını belirtti. Kamu düzenini bozmaya çalışanların karşısında devletin kararlı bir şekilde durmaya devam edeceği mesajını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.