DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050708-2,25%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Olaylı Trabzonspor Maçını Değerlendirdi
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Olaylı Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Olaylı Trabzonspor Maçını Değerlendirdi

ABONE OL
Mart 26, 2024 19:13
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Olaylı Trabzonspor Maçını Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail Kartal’ın Açıklamaları

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor deplasmanındaki olaylar hakkında konuştu. Kartal, Global’e yaptığı açıklamada “Kimsenin ceza verebileceğini düşünmüyorum.” ifadelerini kullandı.

Maçın İlerleyişi

Isımlar Kartal, maç sırasında yaşanan olayları anlatırken, sahaya giren 200-300 kişilik kalabalığın ciddi bir saldırıya maruz kaldıklarını belirtti. Kendisinin hakemlere maçı durdurmalarını söylediğini ancak dördüncü hakemin “Maçı tehir etmeye gerek yok” dediğini aktardı.

Güvenlik Zafiyeti

Kartal, maçtaki güvenlik zaafiyetine de değinerek, taraftarların kolayca sahaya nasıl girebildiğini sorguladı. Trabzonlu insanların mert olduğunu belirten Kartal, sahaya atlayan kişilerin yüzlerini niçin gizlediklerini sorguladı.

Aile İçi Olaylar

Teknik direktör, oğlu Emre’nin olaylar sırasında darp edildiğini ve altı sayfalık bir darp raporu bulunduğunu ifade etti. Kartal, aynı zamanda Trabzon’da yaşananların şaşkınlık verici olduğunu ve neden iki camianın karşı karşıya geldiğini sorguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.