DOLAR 32,4595 -0.1%
EURO 34,8122 -0.56%
ALTIN 2.438,870,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bavulunu toplayıp Katar’dan ayrılmaya karar verdi!
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Bavulunu toplayıp Katar’dan ayrılmaya karar verdi!

Bavulunu toplayıp Katar’dan ayrılmaya karar verdi!

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:16
Bavulunu toplayıp Katar’dan ayrılmaya karar verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Portekiz medyası Record’a göre Ronaldo, İsviçre ile oynadığı kritik maçın ardından ilk 11’e dahil olmayınca çantalarını toplayıp Katar’dan ayrılmaya karar verdi. Maçtan sonra Santos ile görüşme İsviçre maçı sonrası Portekizli teknik direktör Santos ile yaptığı görüşmede oldukça gergin olan Cristiano Ronaldo, yedek kulübesinden çıktığı için büyük tepki çekti. Ronaldo, oynamama kararından memnun olmadığını ve duruma o kadar kızdığını söyledi ki, hemen çantalarını toplayıp Dünya Kupası’ndan ayrılmaya karar verdi.

Milli takım kararına karşı çıktı ancak kaynaklara göre daha sonra sakinleşen Ronaldo fikrini değiştirerek takımın iyiliği için ülkenin başarısını öfkenin önüne koydu. Ronaldo, dünya kamuoyu nezdindeki popülaritesini göz önünde bulundurarak kararının Portekiz milli takımını olumsuz etkilemesine izin vermemeyi tercih etti. “Yedek oyuncuyla idmana çıkmadım” Marca’ya göre Cristiano Ronaldo’nun çarşamba günkü İsviçre maçından totobo kayıt sonra yedek kulübesinin geri kalanıyla birlikte antrenman yapması bekleniyor.

Ancak 37 yaşındaki yıldız antrenman yapmamayı tercih etti ve bunun yerine spor salonunda egzersiz yapmayı tercih etti. Ronaldo’nun kararı Portekiz kampını şaşırttı. Portekiz Futbol Federasyonu’ndan yalanlar Haberin ortaya çıkmasının ardından Portekiz Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden Ronaldo’nun milli takımdan ayrıldığını yalanlayan totobo giriş bir açıklama yaptı.

Portekiz Futbol Federasyonu’nun beyanı şu şekildedir; “Bugün Cristiano Ronaldo’nun teknik direktör Fernando Santos ile yaptığı görüşmede milli takımı bırakmakla tehdit ettiği bildirildi. Portekiz Futbol Federasyonu olarak milli takım kaptanı Ronaldo’nun Katar’da böyle bir tehditte bulunmadığını belirtiyoruz. Cristiano Ronaldo’nun milli takımın ve milli takımın hizmetinde her gün gösterdiği benzersiz performans, onun milli takıma olan totobo  saygısının ve sorgulanamaz bağlılığının bir kanıtıdır.

Bu arada, Portekiz’in en çok forma giyen oyuncusunun bağlılığı (gerektiğinde oyuncu değişikliği) 2022 Dünya Kupası son 16 turunda İsviçre karşısında tekrar sergilendi. Milli takımın oyuncuları, antrenörleri ve federasyonu ilk günden beri Portekiz’in şimdiye kadarki en iyi Dünya Kupası başarısını elde etmesine yardımcı olmak için kararlı ve hevesli, dedi. Ronaldo’nun açıklaması ardından Portekiz Futbol Federasyonu’nun yıldız oyuncu, Dünya Kupası’nda İsviçre’yi çeyrek finalde mağlup ederek maça farklı bir şekilde yedek kulübesinden başlayan ve ardından çantalarını toplayıp kamptan ayrılan Ronaldo hakkındaki iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

Portekizli dünya süperstarı Ronaldo, ‘Dış güçler tarafından bozulamayacak birleşik bir grup. Herhangi bir düşman tarafından sindirilemeyecek kadar güçlü bir ulus. Bize inan Haydi Portekiz!’’ dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.