DOLAR 32,2947 0.09%
EURO 34,8741 0.34%
ALTIN 2.404,240,47
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Yerlikaya Iğdır’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Bakan Yerlikaya Iğdır’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

ABONE OL
Mart 20, 2024 16:11
Bakan Yerlikaya Iğdır’da Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Yerlikaya’nın Iğdır Ziyareti

Bakan Yerlikaya, beraberinde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz ve Cumhur İttifakı’nın Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal ile birlikte Iğdır’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni Hakkında

Bugün Kahramanmaraş’ta bir etkinliğe katılan Yerlikaya, 6 Şubat depremlerinin ardından 76 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini ve yıl sonuna kadar 200 bin konutun daha hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Yerlikaya, önümüzdeki yılın sonuna kadar ise toplam 389 bin konutun anahtarlarını hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını söyledi.

Terörle Mücadele ve Iğdır’a Destek

Yerlikaya, Iğdır’da terör istemediklerini vurgulayarak, teröristlerin son çırpınışları içinde olduklarını ifade etti. Teröre göz açtırmayacaklarını belirten Yerlikaya, kararlılıkla mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal’a destek istedi ve Iğdır’ın huzur ve kardeşlik içinde olmasını arzuladığını dile getirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Programı

Bakan Yerlikaya, Iğdır’daki bir düğün salonunda düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Iğdır” programına katılarak gençlere hitap etti ve AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal’a destek çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.