DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21561720,16%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Güncel Gündemi

Türkiye’nin Güncel Gündemi

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 16:31
Türkiye’nin Güncel Gündemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enflasyonla Mücadele ve Öğretmen Atamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki kabine toplantısının yoğun gündeminde enflasyonla mücadele, öğretmen atamaları ve ekonomideki güncel gelişmeler yer alıyor. Toplantıda, Nisan ayı enflasyon rakamları, dış ticaret verileri, Türkiye’nin kredi notunun artırılması, fahiş fiyatlarla mücadele gibi konular ele alınacak.

İhracat Kısıtlamasının Genişletilmesi ve Uluslararası Adalet Divanı Davası

Türkiye, İsrail’e 54 ürün grubunda uyguladığı ihracat kısıtlamasını genişleterek tüm ürünler için geçerli hale getirdi. Beştepe’deki kabine toplantısında bu kararın etkileri değerlendirilecek. Aynı zamanda Türkiye’nin, Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı davada müdahil olma kararıyla ilgili süreç incelenecek.

Öğretmen Atamaları ve Terörle Mücadele

Toplantıda, atanacak öğretmen sayısı, branş bazında kontenjan dağılımları ve terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alınacak. Öğretmen atamalarının detayları ve terörle mücadeledeki gelişmeler masada olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.