DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9578 -0.35%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ufuk YILMAZ Kimdir?

Ufuk YILMAZ Kimdir?

ABONE OL
Mart 17, 2023 06:50
Ufuk YILMAZ Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okul Hayatını dereceyle bitirmiş tiyatro kökenli bir genç. Bir yetenek.
Yaşından büyük göstermesi nedeniyle her zaman kendinden büyük arkadaşları olmuş ve bu yüzden yaşıtlarına oranla bir kaç adım daha önde.
Yaşıtı arkadaşı bulunmayan bu gencin yeteneği oyunculuk vs değil.
20 Yaşlarında askere giden Ufuk iki gözü açık olarak hedef vurma başarısı ile sıra dışı bir teknik keskin nişancıdır.
O bir Asker. Keskin nişancı olup operasyonlar için eğitilen bu gencin askerlik hayatı davalar ve psikolojik raporlarla dolu.
Mantıklı bulmadığı hiçbir emri yerine getirmeyen genç yetenek sürekli cezalar ve askeri mahkemelerle karşı karşıya kalıyordu.
Tam 1 yıl 21 gün GATA heyetinin teşhis koyduğu, C17 (emre itahatsizlik) ve F1 (uyum bozukluğu) raporları ile askerliğe elverşsiz olarak değerlentirilip sözleşmesi fesih edilmiştir.
Daha sonraları TSK nın Suriye de gerçekleştirmiş olduğu Zeytin Dalı harekatına katılmak için başvuru yapmış olup operasyona katılıp katılmadığı bilinmemektedir.
Hudut bölgesinde taşınabilir bariyerlerin Suriye topraklarına sürüklemesi konusunda hakkında dedikodular oluşan Ufuk Yılmaz günümüzde Kuaför salonu açmış olup afrika saç sitilleri yapmaktadır.

Web Sitesi: https://www.marjinalstudyo.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.