DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21567670,26%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TFF Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihi Erkenleştirilemedi
  • UlusHaberi
  • Spor
  • TFF Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihi Erkenleştirilemedi

TFF Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihi Erkenleştirilemedi

ABONE OL
Mayıs 5, 2024 19:23
TFF Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihi Erkenleştirilemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF, Seçimli Mali Genel Kurulu Tarihinin Erkene Alınamadığını Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Seçimli Mali Genel Kurulu tarihini erkene alma çabasının sonuçsuz kaldığını duyurdu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan tarihinde yapmış olduğu açıklamada, TFF’nin mali genel kurulunun 18 Temmuz’da seçimli olarak gerçekleştirileceğini ilan etti.

Bazı Kulüpler Erken Seçim Talebi İçin İmza Kampanyası Başlattı

Bunun üzerine bazı kulüpler, seçim tarihini daha da erkene almak için imza kampanyası başlattı. Ancak TFF’nin yaptığı açıklamada, bu çabanın amacına ulaşamadığı belirtildi.

TFF: “Türk Futboluna İhanet Etme Çabası”

TFF, bazı kulüplerin sportif başarısızlıklarını bahane göstererek federasyonun ve kurullarının itibarsızlaştırılmaya çalışılmasının Türk futboluna ihanet olduğunu vurguladı. Kulüplerin kişisel çıkarları ve hırslarıyla milli menfaatleri göz ardı etme çabalarına karşı çıkıldığı belirtildi.

TFF’nin Açıklaması

TFF, Türk futbolunun menfaatlerini korumak adına şeffaf bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini ve kulüplere gereken desteği sağlayacaklarını belirtti. Seçimli Mali Genel Kurulun belirlenen tarihte yapılacağı ve Türk futbolunun geleceği için sorumlu bir tutum sergileyen kulüplere teşekkür edildi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde A Milli Takım’ın başarısının odak noktası olacağı vurgulanarak, Türk futbolunun amir kurumu olan TFF’nin bu hedefe odaklanacağı ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.