DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2150247-0,42%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan Sevk Açıklamaları Geldi
  • UlusHaberi
  • Spor
  • TFF Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan Sevk Açıklamaları Geldi

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan Sevk Açıklamaları Geldi

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 19:26
TFF Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan Sevk Açıklamaları Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Sergen Yalçın PFDK’ya Sevk Edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Durumu

Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Yıldırım Ali Koç’un, basın mensuplarına yaptığı açıklamaların kulüp resmi sosyal medya hesabından (youtube) yayınlanması sonucu “sportmenliğe aykırı hareket” gerekçesiyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca PFDK’ya sevk edildiği açıklandı.

Sergen Yalçın ve Diğer Sevk Edilenler

Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer aldı. Aynı zamanda çeşitli sebeplerle PFDK’ye sevk edilen diğer kulüpler arasında Galatasaray, Trabzonspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Yılport Samsunspor, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor da bulunuyor.

35. haftada oynanan maçlarda kırmızı kart gören futbolcular Sofiane Feghouli ve Van de Streek de “kural dışı hareket” nedeniyle disipline gönderildi. Ayrıca TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta müsabakayı terk eden AcnTurk Sigorta Vanspor FK ile Trendyol 1. Lig’den Eyüpspor, Adanaspor, Ahlatcı Çorum FK, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Boluspor ve Sakaryaspor da PFDK’ye sevk edilen diğer kulüpler arasında yer aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.