DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.463,76-0,08
BITCOIN 2109765-0,66%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Göztepe, Süper Lig’e Yükseldikten Sonra Transfer Çalışmalarına Hız Verdi
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Göztepe, Süper Lig’e Yükseldikten Sonra Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

Göztepe, Süper Lig’e Yükseldikten Sonra Transfer Çalışmalarına Hız Verdi

ABONE OL
Mayıs 2, 2024 19:20
Göztepe, Süper Lig’e Yükseldikten Sonra Transfer Çalışmalarına Hız Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göztepe, Süper Lig’e Kalıcı Olmayı Hedefliyor

Göztepe, Süper Lig’e yükselmeyi garantiledikten sonra yeni sezon için kadro planlamalarına hızlı bir başlangıç yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’de başarılı olmayı hedefleyerek iddialı bir takım kurma yolunda ilerliyor.

Transfer Çalışmaları Hız Kazandı

Göztepe, teknik direktör Stanimir Stoilov önderliğinde transfer çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Southampton’dan kiralık olarak forma giyen forvet Paul Onuachu‘nun transferi için görüşmelere başlandı. Ayrıca, iç transferde birçok oyuncunun takımda kalması bekleniyor.

İç Transferde ve Kadro Planlamasında Önemli Adımlar

Göztepe, kadrosuna kattığı kaleci Mateuzs Lis‘in bonservisini alma peşinde. Ayrıca defans oyuncuları Heliton, Taha ve Ümit, orta saha oyuncuları Yalçın, Ahmed Ildız, Dennis, Doğan ile forvetler Ramulo ve Messaoudi‘nin yeni sezonda da Göztepe forması giymesi bekleniyor.

Avrupa’dan Taha’ya İlgili Kulüpler

Özellikle defans oyuncusu Taha‘ya Avrupa’nın dikkat çekici kulüplerinden yoğun ilgi geldiği belirtiliyor. Lyon, Feyenoord ve Anderlecht gibi kulüplerin Taha için ilgi gösterdiği ifade ediliyor.

Tecrübeli Teknik Direktör Stoilov’un Rolü

Stoilov, uzun vadeli ve kaliteli bir kadro oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam, takımın gelecek sezon kadrosunu şekillendirmek için önceki deneyimlerinden tanıdığı oyuncularla ilgili bilgileri dikkate alarak hareket ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.