DOLAR 32,5837 0.21%
EURO 34,8419 0.49%
ALTIN 2.415,81-0,69
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wingie Enuygun Group’a Uluslararası Stevie İşletme ödülü
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Wingie Enuygun Group’a Uluslararası Stevie İşletme ödülü

Wingie Enuygun Group’a Uluslararası Stevie İşletme ödülü

Wingie Enuygun Group, International Business Awards'ta Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi (AI & Machine Learning) kategorisinde Stevie İşletme ödülü aldı.

ABONE OL
Ağustos 31, 2022 13:15
Wingie Enuygun Group’a Uluslararası Stevie İşletme ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD merkezli The Stevie tarafından her yıl dünyanın en iyi şirketlerin ödüllendirildiği 2022 Uluslararası İşletme Ödülleri (International Business Awards) sahiplerini buldu. Bu kapsamda Wingie Enuygun Group, Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi (AI ve Machine Learning) kategorisinde Akıllı Aktarma Projesi ile Stevie ödülünü aldı.

Her ay 20 milyonun üzerinde ziyaretçisi ve 10 milyonun üzerinde mobil uygulama indirme sayısı ile Türkiye’de seyahat sektörünün online dönüşümüne yön veren Wingie Enuygun Group, kurulduğu günden itibaren Türkiye’deki seyahat alışkanlıklarını değiştirmek için birçok yeni projeyi hayata geçiriyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Wingie Enuygun Group CEO’su Çağlar Erol; “Biz Enuygun.com olarak kendimizi seyahat odaklı bir teknoloji şirketi olarak tanımlıyoruz. En yeni teknolojileri kullanıyoruz. Ama bununla birlikte kendi teknolojilerimizi üreterek daha önce sektörde hiç yapılmamış yenilikleri hayata geçiriyor ve sektörümüzü de geliştiriyoruz. Bilet İptal Güvencesi, blockchain alt yapılı ENCüzdan ve ENCoin, Akıllı Aktarma, Enuygun Hediye Kart sektöre kazandırdığımız yeniliklerden sadece birkaçı. Bu özel projelerimizden Akıllı Aktarma Projesi ile Stevie ödülü aldık. Türkiye’de bir ilk olan Akıllı Aktarma bizim geliştirdiğimiz özel teknolojiyle hava yollarının anlaşmalarla bağlayamadığı uçuşları eşleştiriyor. Böylece seyahatseverlerin gitmek istenilen yere aktarmalı olarak daha uygun fiyatlara ya da kısa sürede ulaşabilmesini sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

Wingie Enuygun Group Hakkında

Wingie Enuygun Group, teknolojik gelişmelerin öncüsü olan, dijital düşünen ve kullanıcılarına en kusursuz deneyimi sunmak için çalışan seyahat odaklı bir teknoloji şirketidir. Wingie Enuygun Group, her ay en uygun seçeneklerle buluşturduğu 20 milyonun üzerinde ziyaretçisi ile Türkiye’de seyahat sektörünün online dönüşümüne yön veriyor. Hizmet verdiği alanlar arasında uçak bileti, otel, otobüs bileti, araç kiralama, kredi ve sigorta yer alıyor. 10 milyonun üzerinde uygulama indirme ile seyahat sektöründe öncü olma özelliğini taşıyan Enuygun; 2028’e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat pazaryeri arasına girme vizyonuna paralel olarak, global markası Wingie ile 5 dilde hizmet sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.