DOLAR 32,3796 0.18%
EURO 35,0471 -0.15%
ALTIN 2.324,520,23
BITCOIN 2271208-0,55%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Rapçi Siyesbi Kimdir?

Ünlü Rapçi Siyesbi Kimdir?

ABONE OL
Mayıs 14, 2022 20:43
Ünlü Rapçi Siyesbi Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyesbi Hip-Hop Müzik dünyasında son yıllarda adından sıkça söz ettiren genç yeteneklerden birisidir. Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hep müziğe karşı olan ilginin artması bu alanda müzik yapan genç yeteneklerin ortaya çıkmasına fırsat veriyor.  Özellikle gençlerin dünyaya ve düzene karşı olan isyanlarını Dile getirmek için seçmiş olduğu rap müzikler yine genç isimleri başarılı çalışmaları sonucunda ortaya çıkıyor. Rap dünyasının en genç yeteneklerinden birisi olan Siyesbi’nin kim olduğu ve nasıl bir yaşamdan geldiği hayranları tarafından merak ediliyor.

Siyesbi’nin asıl adı Süleymancan Boz.  Muğla Fethiye doğumlu olan rap sanatçısı 16 Nisan 2001 tarihinde dünyaya gözlerini açıyor. Müzik kariyerine çok genç yaşlarda başladığını söyleyen Siyesbi ilk kaydını 14 yaşında aldığını büyük bir gururla anlatıyor. Rap müziğe karşı olan ilgisini fark ettiğinde söz yazmaya başladığını bunun ardından ilk kaydını alarak çok erken yaşlarda profesyonel adımlar attığını anlatıyor. Her ne kadar müzik onun için çok büyük bir tutku olsa da eğitim tutkusundan da vazgeçmeyerek Aydın  Adnan Menderes Üniversitesi muhasebe bölümünden mezun oluyor.

Siyesbi 18 yaşında bir girişimcilik adım atarak kendisine ait bir Hip-Hop stüdyo kuruyor. Siyesbiline ismini verdiği bu stüdyoda kendi çalışmalarını yapmaya devam ederken aynı zamanda farklı birçok sanatçının da albümüne imza atıyor. Dolayısıyla Muhasebeci ve rapçi kimliğinin yanına bir de prodüktör kimliği kazandırıyor.

Twitter: https://twitter.com/siyesbionline/

instagram: https://www.instagram.com/siyesbionline/

spotify: https://open.spotify.com/artist/1XQsFiCKUKZuTNvh02L0mY

youtube: https://www.youtube.com/c/Siyesbi

Tiktok: https://www.tiktok.com/@siyesbionline

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.