DOLAR 32,5202 -0.08%
EURO 34,9647 0.32%
ALTIN 2.434,190,47
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Turizmde ‘2022 Piki’ Bayram Tatiliyle Yaşanacak    Bayram Tatilinde Turizmin Kalbi Bodrum’da atacak
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Turizmde ‘2022 Piki’ Bayram Tatiliyle Yaşanacak Bayram Tatilinde Turizmin Kalbi Bodrum’da atacak

Turizmde ‘2022 Piki’ Bayram Tatiliyle Yaşanacak Bayram Tatilinde Turizmin Kalbi Bodrum’da atacak

Turizm sektörün kalbi olarak gösterilen Bodrum’da okulların kapanmasıyla canlılık giderek artarken D’Plaj Marka Koordinatörü Özlem Mekik, Kurban Bayramı’nı işaret etti. 9 günlük bayram tatilinin Bodrum’a büyük bir ivme kazandıracağını söyleyen Mekik, “Şu anda Bodrum’da yüzde 80 olan doluluk oranının 9 Temmuz itibarıyla yüzde 100’e ulaşacağını öngörüyoruz. Bölgedeki turist sayısının da 1 milyonu aşmasını bekliyoruz” dedi.

ABONE OL
Temmuz 18, 2022 14:06
Turizmde ‘2022 Piki’ Bayram Tatiliyle Yaşanacak    Bayram Tatilinde Turizmin Kalbi Bodrum’da atacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi süreci ve yaşanan orman yangınları nedeniyle durgun bir dönem geçiren Bodrum’da turizmcilerin umudu 2022 yılı yaz sezonuna bağladı. Özellikle 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin etkisiyle iç turizmde sezonun pik noktasına ulaşılacağı tahmin edilen Bodrum’da turist sayısının 1 milyonu aşabileceği öngörülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan D’Plaj Marka Koordinatörü Özlem Mekik, “Bodrum, artık dünyanın cazibe merkezlerinden biri. Bodrum’un özellikle eğlence sektöründeki başarısı ve eşsiz koylarıyla dünyanın her yerinden gelen turistlerin uğrak noktası haline geldi. Bodrum’daki turizm hareketliliği okulların kapanmasıyla birlikte büyük bir çıkışa geçti. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı isimlerin yaz boyunca Bodrum’da etkinlikler düzenlemesi, bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirdi. Şu anda yüzde 80 olan doluluk oranının 9 günlük bayram tatiliyle birlikte birçok yerde yüzde 100’e ulaşacağını tahmin ediyoruz” diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.