DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TREKKİNG BİSİKLET

TREKKİNG BİSİKLET

ABONE OL
Eylül 2, 2022 09:40
TREKKİNG BİSİKLET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kron bisiklet firmamız 18 yıldır en inovatif ve en yenilikçi bisiklet üreticilerinden biridir. Yenilikçi üretim anlayışımız sayesinde pek çok ilke imza atmıştır. Trekking bisiklet diğer adıyla melez/hibrit bisikletler konusunda da pek çok ilke ev sahipliği yapıyor. Kron bisiklet 2004 senesinde kurulmuş olan bir bisiklet firmasıdır. Bisikletleri hobi ya da ulaşım aracı olmasından uzakta yaşam tarzı olarak müşterilerimize sunmaktayız. Sunulmuş olan bisikletler arasında birçok tür bulunuyor. Trekking bisikletlerin yanında, dağ bisikletleri, yol bisikletleri, elektrikli bisikletler hatta yetişkinlerin yanında aynı zamanda çocuklar içinde pek çok çeşit yer alıyor.

Bisiklet sürme aktivitesi hem eğlenceli olması hem de sağlıklı olan yanları bulunduğundan dolayı dış mekân aktiviteleri arasında sıkça tercih edilmektedir. Her alan üzerinde yüksek performans edilebilmesi açısından farklı özelliklere sahip bisikletlerin üretimleri yapılıyor. Konforlu sürüş deneyimleri ve gündelik yaşam içerisinde kullanıma uygun olan yapısı aracılığıyla trekking bisikletler ön plana çıkıyor. Trekking bisikleti genel olarak işten eve dönüşlerde, kamp alanları gibi pek çok alan içerisinde kullanıma uygundur.

Trekking bisiklet türü yapı olarak dağ bisikletlerine ve yol bisikletlerine benzer özelliklere sahiptir. Diğer adı hibrit ya da tur bisikleti olarak da bilinmektedir. Yeni sayılan bu bisiklet türleri kullanışlı olan özellikleri ile bisiklet tutkunları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Çok yönlü bir kullanıma sahiptir. Konforlu yapısının yanında aynı zamanda oldukça kullanım olarak da pratiktir.

Standart ve diğer bisikletlerden farklı olarak tekerlekleri daha incedir. Yol bisikletlerinden ana farkı yatma pozisyonuna gerek olmamasıdır. Dik sürüş pozisyonu bu bisikletler için oldukça idealdir. Ayrıca trekking bisikletlerde çamurluk ve sepet gibi de ekstra ekipmanlar bulunuyor. Bu ekipmanların kullanım alanları da oldukça geniştir.

Trekking Bisiklet Kadro Boyu Ne Kadar Olmalıdır?

Trekking bisikletler kulanım alanlarına, amaçlarına ve kullanıcıların fiziksel özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Konforlu bir sürüş gerçekleştirmek açısından kadro boyu oldukça önemlidir.

Genel de kadro üst tüpleri ve kullanıcıların kasıkları arasında 10 cm bir boşluğun bulunması tavsiye ediliyor.

Kron bisiklet olarak trekking bisikletlerin her yaştan kullanıcıya seçenekler sunmuş olduğumuz için buna bağlı olarak farklılık bulunuyor. Firmamız da 16 ila 20 kadro boyu aralığında yer alan trekking bisiklet türleri yer alıyor. Ayrıca bu bisikletlerin garanti belgeleri de bulunuyor.

Sahip olduğunuz fiziksel özellikler, bisiklet kullanım amacınız gibi ölçüleri bulundurarak trekking bisikletler arasından Kron bisiklet firmamız üzerinden seçim yapabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.