DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Mart 29, 2024 16:09
Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’te Kamyonet Motosiklete Çarptı: 1 Ölü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde gece yarısında meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Cemal Sönmez (62) hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Cemal Sönmez’in cenazesi İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da Ağaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’da, yol kenarındaki ağaca çarpan motosikletin sürücüsü Samet Ejder (36) hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan başka kişilerin olmadığı belirtildi.

Denizli’de Motosiklet-Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen kazada, motosiklet ile otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olan Aziz Soysaç (25) kaza sonucu hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Uşak’ta Otomobil Motosiklete Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Uşak’ın Banaz ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Fikret Yayla’nın (50) cenazesi Banaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.