DOLAR 32,4746 -0.2%
EURO 34,9749 0.35%
ALTIN 2.435,530,53
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sneaks Up’ta Nostaljik Bir Koleksiyon: Puma X Coca-Cola

Sneaks Up’ta Nostaljik Bir Koleksiyon: Puma X Coca-Cola

İkonik markaları bünyesinde bulunduran Sneaks Up, birbirinden özel koleksiyonları meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Puma ve Coca-Cola iş birliğiyle tasarlanan özel koleksiyon Sneaks Up’ta!

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 12:09
Sneaks Up’ta Nostaljik Bir Koleksiyon: Puma X Coca-Cola
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lezzetli içecekleri ve akıllara kazınan reklamlarıyla Coca-Cola ile dünya yıldızlarıyla yaptığı iş birlikleriyle tanınan ikonik ayakkabı markası Puma bir araya gelerek nostaljik ve bir o kadar da havalı bir koleksiyona imza attı. Puma X Coca-Cola koleksiyonunda yer alan tüm parçalar şimdi Sneaks Up’ta satışta.

 

Puma X Coca-Cola koleksiyonu içerisinde “Things Go Better With Coke” sloganı ile yer alan sweatshirt, sneaker, terlik ve tişört modelleri, vintage ince çizgiler, retro renk paleti ve yükseltilmiş detaylarla yeniden tasarlandı. Dolabında hiç eskimeyen ve hikâyesi her zaman konuşulacak bir parçaya sahip olmak istiyorsan Puma X Coca-Cola tam da sana göre!

 

Puma X Coca-Cola koleksiyonuna ait tüm parçalarını incelemek veya sahip olmak için Sneaks Up mağazalarını veya https://www.sneaksup.com/ adresini ziyaret edebilirsin.

 

 

Sneaks Up Hakkında:

İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Unal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, WWF, The North Face, Timberland, Reebok, Under Armour, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 32 mağazası ve online websitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, dj performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleri ile dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.