DOLAR 32,5146 -0.09%
EURO 34,9624 0.33%
ALTIN 2.435,390,52
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Babalar Günü’nde Unutulmaz SPA Deneyimleri Sunuyor
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Babalar Günü’nde Unutulmaz SPA Deneyimleri Sunuyor

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Babalar Günü’nde Unutulmaz SPA Deneyimleri Sunuyor

Şehrin Asya mirasından ilham alan ve gün ışığına ev sahipliği yapan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un eşsiz Spa bakımları ve sağlıklı yaşam üyelikleri ile Babalar Günü’nde değerli babanıza unutulmaz deneyimler hediye edin.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 12:42
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Babalar Günü’nde Unutulmaz SPA Deneyimleri Sunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyüleyici İstanbul Boğazı’nın kıyısında yer alan ve Asya sıcaklığıyla tasarlanan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 3500 metrekarelik geniş ve ferah alanı, Boğaz’ın kıyısındaki eşsiz manzarası, kişiye özel tasarlanmış Spa ve cilt bakımları, ruhunuzun ve bedeninizin en iyi haline ulaşmasını sağlayan sağlıklı yaşam üyelikleri ile, Babalar Günü için dinlendirici hediyeler arayanlara özel alternatifler sunuyor. The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul “Erkeklere Özel” bakımları ile babalarına benzersiz hediyeler sunmak isteyenler için eşsiz teklifleriyle ön plana çıkıyor.

“Erkeklere Özel” Spa Bakımları

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un “Erkeklere Özel” bakımları, Babalar Günü hediyesi arayanlar için lüks seçenekler sunuyor. Yorgunluğu ve stresi ciltten uzaklaştırmak için hazırlanmış, doğal ve bitkisel ürünler ve çiçek esanslarıyla erkekler için özel olarak formüle edilen cilt bakımı; yoğun olarak omuz, sırt ve boyun bölgelerinde meydana gelen kas ağrılarını azaltmayı hedefleyen De-stress masajı; Geleneksel Türk Hamamı’nın ardından canlandırıcı masaj seçeneği ile birleştirilip, yüz bakımı ile taçlandırılan Spa Yolculuğu bakımları, babalarını şımartmak isteyenlere kapsamlı alternatifler sunuyor.

 

Babalar İçin Boğaz’ın Serin Sularından İlham Alan SPA Deneyimleri

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, babalarına yılın yorgunluğunu uzaklaştıracak bir hediye arayanlar için İstanbul Boğazı’nın serin sularından ilham alan Boğaz’ın İncisi ve Boğaz Meltemi imza bakımları ile dünyada yalnızca Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da sunulan benzersiz bir hediye vadediyor.

Babalara için Tasarlanan Özel Cilt Bakımları 

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul deneyimli uzmanlar tarafından sunulan seçkin cilt bakımları ile babalara bambaşka bir yenilenme deneyimi yaşatıyor. Bütünsel ve ileri seviye cilt bakımlarını Biologique Recherche ve Aromatheraphy Associates kalitesi ile bir araya getiren The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, babaların cildi için tüm gereksinimleri analiz ederek cilde şekillendirme, sıkılaştırma ve yenilenme sağlayan bakımları ile ön plana çıkıyor.

Babalar ve Oğulları için Fitness Dersleri

Babalarına zindelik verecek canlandırıcı hediyeler arayanlara The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un ayrıcalıklı fitness paketleri çeşitli alternatifler sunuyor. Paketler içerisinde metcon egzersizlerinden abs antrenmanlarına, kişisel antrenman paketlerinden, baba-oğul antrenmanlarına,  kadar uzanan her babanın ihtiyacına uygun seçenekler bulunuyor. The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Babalar ve Oğulları için hazırlanan antrenman paketi içerisinden seçilebilecek kick boks, grup dersleri & kişisel antrenörlü dersler, pilates, yoga ve esneme seansları, babalar ile geçirilen zamanı daha da eğlenceli bir hale getiriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.