DOLAR 34,2389 0.06%
EURO 37,0507 0.07%
ALTIN 3.017,240,85
BITCOIN 23117110,72%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kamala Harris, Trump’ı Eleştirdi: “Trump Ciddiyetsiz Bir Adam”
  • UlusHaberi
  • Dünya
  • Kamala Harris, Trump’ı Eleştirdi: “Trump Ciddiyetsiz Bir Adam”

Kamala Harris, Trump’ı Eleştirdi: “Trump Ciddiyetsiz Bir Adam”

ABONE OL
Ekim 22, 2024 13:19
Kamala Harris, Trump’ı Eleştirdi: “Trump Ciddiyetsiz Bir Adam”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamala Harris, ABD Başkanı Trump’ı Sert Bir Dille Eleştirdi

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Wisconsin eyaletinde yaptığı bir açıklamada eski ABD Başkanı Trump’ı “ciddiyetsiz bir adam” olarak nitelendirdi. Harris, Trump’ın tekrar ABD başkanı olması durumunda ortaya çıkacak sonuçların son derece ciddi olacağını belirtti.

Harris: “Trump, Putin’in Etkisi Altında”

Kamala Harris, Trump’ın hayranlık duyduğu ve güçlü olarak gördüğü kişileri memnun etmek istediğini ifade etti. Harris, Trump’ın pandemi döneminde Kovid-19 testlerini kişisel kullanımı için gizlice Rus lider Putin’e gönderdiğini iddia etti. Ayrıca Harris, Trump’ın Rusya-Ukrayna savaşını bir günde çözeceğini savunduğunu ve bu durumu eleştirdi.

Kamala Harris: “ABD Başkanı Teslimiyet Yoluyla Sorunları Çözmemeli”

Harris, Amerikalıların, ABD başkanının uluslararası meseleleri teslimiyet yoluyla çözmesi gerektiğine inanmadığını belirtti. Ayrıca tüm dünyanın 5 Kasım’da yapılacak ABD başkanlık seçimlerini dikkatle izlediğini ve ABD’nin müttefiklerinin endişeli olduğunu dile getirdi.

Kamala Harris’ın yaptığı bu açıklamalar, ABD’de siyasi gerginliği ve başkanlık seçimlerinin önemini bir kez daha vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.