DOLAR 32,3795 0.15%
EURO 35,0349 -0.16%
ALTIN 2.322,990,18
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İŞTE KARŞINIZDA DOCKERS® UNISEX SPORT KOLEKSİYONU!

İŞTE KARŞINIZDA DOCKERS® UNISEX SPORT KOLEKSİYONU!

ABONE OL
Nisan 7, 2022 12:56
İŞTE KARŞINIZDA DOCKERS® UNISEX SPORT KOLEKSİYONU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

90’ların klasik spor giyiminden esinlenerek yaratılan Dockers® Sport Koleksiyonu, bugün hala severek kullandığımız, eski stillerden ilham alan tişört, hırka, eşofman gibi geniş ürün yelpazesiyle ve daha fazlasıyla günlük spor stilini yansıtıyor. Arşivlerimizden çıkardığımız eski logolarımız ve Water<Less® Teknolojisi ile üretilmiş kumaşların yeni karışımı artık sizlerle.

Eşofman altı, tişört, hoodie, hırka ve trençkot gibi parçalar içeren Unisex Dockers® Sport Koleksiyonu ve daha fazlası dockers.com.tr’de.

The Sport Cardigan: stilinize ufak dokunuşlar için yan cep ve fitil detaylarıyla tasarlandı.

The Trench Coat: Kombinlenmesi kolay trençkot, nereye giderseniz gidin size ayak uydurabilmesi için suya dayanıklı hale getirildi. Ayrıca sıcak kalmanız için tasarlanan bu parça, çevreyi düşünerek geri dönüştürülmüş naylondan üretildi.

The Sport Tees: Çabasız bir stil için tasarlanan bu tişörtler, 90’ları en iyi şekilde yansıtan sportif çizgiler ve vintage logolarla karşınızda.

The Sport Hoodie: Yumuşak ve güzel dokulu Fransız epengele yapısıyla günlük kullanım için rahat bir hoodie. Plastik şişeler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş polyester elyaflardan üretilen bu parçanın hem fermuarsız hem de fermuarlı seçenekleri bulunuyor.

The Sport Sweatpant: Unisex ve çok yönlü olması için tasarlandı. Yumuşak epengele kumaşı, bu pantolonlara lüks ve rahat bir dokunuş vererek onları dinlendiğiniz anlar, seyahat veya ara sıra hafif koşular için mükemmel bir parça haline getiriyor.

 

Yeni Dockers® Unisex Sport Koleksiyonu’nu sizi bu sezon rahat bir başlangıca götürüyor! Ancak dediğimiz gibi bu sadece bir başlangıç, gelecek sezon pololar ve şortlar gibi yeni eklenecek parçalarımız için beklemede kalın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.