DOLAR 32,3646 -0.37%
EURO 34,7189 -0.31%
ALTIN 2.391,57-1,27
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İbrahim Bölükbaşı’na Altın Kemer Yargı Kararıyla Teslim Edildi
  • UlusHaberi
  • Spor
  • İbrahim Bölükbaşı’na Altın Kemer Yargı Kararıyla Teslim Edildi

İbrahim Bölükbaşı’na Altın Kemer Yargı Kararıyla Teslim Edildi

ABONE OL
Nisan 18, 2024 19:08
İbrahim Bölükbaşı’na Altın Kemer Yargı Kararıyla Teslim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızıldağ Karakucak Güreşleri Şampiyonu İbrahim Bölükbaşı, Hak Ettiği Ödülü Aldı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nde 2018, 2019 ve 2021’de birinci olan İbrahim Bölükbaşı, 910 gram ağırlığında 24 ayar altın kemeri hak etti. Ancak, 2020’deki müsabakaların Kovid-19 nedeniyle iptal edilmesi sebebiyle ödül kendisine verilmemişti.

Yargı Kararıyla Altın Kemer İbrahim Bölükbaşı’na Verildi

Bu durumu yargıya taşıyan şampiyon güreşçi, aldığı kararla altın kemerin kendisine verilmesi yönünde bir karar elde etti. Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, 31 Mart’ta düzenlenen yerel seçimlerde seçilmesinin ardından İbrahim Bölükbaşı’nı makamında ağırladı ve noter huzurunda ödülünü teslim etti.

Ödül Çocukların Eğitimine Harcanacak

Belediye Başkanı Şimşek, sporcuyu kutlayarak, “Önceki dönemde yaşanan haksızlığı düzeltmek ve güreşçimizin hakkını korumak adına gerekli adımları attık. Altın kemeri gururla kendisine takdim ettik.” dedi. Şimşek, sporcunun hak ettiği ödülü almasının önemine vurgu yaparken, sporcuların emek ve başarılarını takdir etmenin öncelikleri olduğunu belirtti.

İbrahim Bölükbaşı ise aldığı altın kemer ödülünü çocuklarının eğitimi için kullanacağını belirterek, yaşanan süreçten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.