DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,1011 -0.09%
ALTIN 2.298,250,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hürriyet Bizimle’de   Savaş Özbey ile Haftalık Popüler Kültür Turu
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Hürriyet Bizimle’de Savaş Özbey ile Haftalık Popüler Kültür Turu

Hürriyet Bizimle’de Savaş Özbey ile Haftalık Popüler Kültür Turu

Hürriyet Bizimle’de Savaş Özbey ile Haftalık Popüler Kültür Turu

ABONE OL
Temmuz 28, 2022 08:52
Hürriyet Bizimle’de   Savaş Özbey ile Haftalık Popüler Kültür Turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Hürriyet Bizimle’ YouTube programının bu haftaki konuğu Hürriyet Köşe Yazarı Savaş Özbey, Bodrum ve Çeşme’nin bu sezon öne çıkan mekanlarını ve yaz sıcaklarında “İstanbul’da neler yapılır”ı konuştu. Türkiye’deki haberlerin yanı sıra, Brad Pitt’in eteğinden Türkiye-Yunanistan arasındaki ‘kokoreç’ savaşına kadar birçok renkli gelişme sohbetin gündeminde yer aldı.

Gündem yazılarıyla uzun yıllardır geniş bir okuyucu kitlesine sahip Savaş Özbey yeni sezona ait gözlemlerini, sahil beldelerinde yaşanan gelişmeleri ve gastronomi dünyasında ses getiren yazlık mekanları Fulya Soybaş ile konuştu. Yoğun iş temposunda şehirden ayrılamayanları da es geçmeyen Savaş Özbey, ‘22 Cool İsimden 22 Cool Öneri’ yazısı ile İstanbul yaşamına ait yeni bir perspektif sundu. Temmuz ayının çok konuşulan magazin haberlerinin de dahil olduğu keyifli sohbette; Tarkan’ın yeni şarkısı ‘Bir Güzellik Yapsana’, Merve Boluğur’un sahne macerası ve konserde seyircisi tarafından üstüne para fırlatılan Murda’nın tepkisi konuşuldu.

Baklava ve yoğurttan sonra Türkiye-Yunanistan arasında yeni bir tartışmaya yol açan kokoreç savaşı ile ilgili de yorum yapan Savaş Özbey, “Osmanlı coğrafyasında 600 sene kadar birlikte yaşamış halkların müzikleri, adetleri, damak tatları birbirine o kadar karışmış ki o yüzden bu tartışma hiçbir zaman bitmez. Yeter ki bizde hızlı davranarak bu işin tescil ve reklam kısmına daha fazla kafa yorup sonuç alabilelim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.