DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,300,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GLORIA JEAN’S ÇEKİRDEK KAHVELERİNİN ÖZEL HARMANI GLORIOUS BLEND!
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • GLORIA JEAN’S ÇEKİRDEK KAHVELERİNİN ÖZEL HARMANI GLORIOUS BLEND!

GLORIA JEAN’S ÇEKİRDEK KAHVELERİNİN ÖZEL HARMANI GLORIOUS BLEND!

Dünyaca ünlü özel harman çekirdek kahve ailesinin üyesi olan Gloria Jean’s Coffees, kahvelerinin lezzet sırrını açıklıyor! Dünyanın en iyi kahve çekirdeklerinin yetiştiği verimli topraklardan sürdürülebilir bir üretimle elde edilen ve birinci sınıf %100 Arabica kahve çekirdekleriyle hazırlanan özel harman Glorious Blend, Gloria Jean’s çekirdek kahvelerinin bugüne kadar dünyada hazırlanmış en iyi çekirdek harmanı.

ABONE OL
Nisan 22, 2022 11:52
GLORIA JEAN’S ÇEKİRDEK KAHVELERİNİN ÖZEL HARMANI GLORIOUS BLEND!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, tercihini lezzetli kahveden yana kullanan tüketicilerin favorisi olan çekirdek kahvelerinin formülünü açıklıyor. Gloria Jean’s’in zengin kahve çeşitleri dünyanın en iyi kahve çekirdeklerinin yetiştiği Afrika, Güney ve OrtaAmerika’nın verimli topraklardan sürdürülebilir bir üretimle elde edilen, birinci sınıf %100 Arabica kahve çekirdeklerinin harmanlanmasından elde edilen Glorious Blend ile hazırlanıyor. Bugüne kadar deneyimlediğiniz en iyi kahve çekirdeği harmanı olarak öne çıkan Glorious Blend, demleme metodu ile enfes lezzetini tatmanız için beğeninize sunuluyor.

 

Gloria Jean’s Coffees, yumuşak içimli ve kadifemsi dokusuna sahip özel harman Glorious Blend ile lezzet çıtasını üst seviyelere taşıyor. Anavatanı Nicaragua, Costa Rica ve Brezilya olan Glorious Blend, çiçek özü, çikolata, kakao, karamel ve meyve tonlarının muhteşem karışımından oluşuyor. Gloria Jean’s kahvelerinin daha ilk yudumda damakta bıraktığı kaliteli lezzetin notaları arasında önemli bir yere sahip olan Glorious Blend, tüm Gloria Jean’s kahvelerinin özgün aromasının mimarı olarak dikkat çekiyor. Glorious Blend’in orta derecede kavrulan kahve çekirdekleri her yudumda tüm aromaları hissetmenizi sağlıyor.   Gloria Jean’s Coffees, özel harman yüksek kaliteli Glorious Blend’in ayrıcalıklı kahve keyfini yaşamanız için sizi mağazalarına davet ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.