DOLAR 32,6006 0.29%
EURO 34,7962 0.08%
ALTIN 2.492,060,33
BITCOIN 20718073,75%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girişimci Fatih Arslan ve Ayna Merkezi

Girişimci Fatih Arslan ve Ayna Merkezi

Ünlü Girişimci Fatih Arslan, 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Memleketi Gümüşhane'dir.

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Girişimci Fatih Arslan ve Ayna Merkezi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü Girişimci Fatih Arslan, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Memleketi Gümüşhane’dir. Avansaray Üniversitesi’nden Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Aile şirketi ayna merkezi yöneticisi ve tasarımcısı olan sanatçı güncel seminer ve fuarları takip eden ve bunlara katılarak, en yeni modelleri ve trendleri yakalamıştır. Girişimci ruhu ile ayna sektörüne bambaşka bir soluk kazandırmıştır.  Temel amacı en iyi modeli oluşturmak ve mekâna hayat vermektir. Bir tasarımcı gözüyle aynalara şekil veren ve aynalara ruh veren Fatih Arslan, işini tutkuyla yapanlardandır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Fatih Arslan, ergonominin en son çizgisini ürünlerine uygulamaktadır.

Beklenenin aksine aynaları farklı alanlarda başarıyla kullanır. Özellikle dar alanları daha ferah yapılara dönüştürmekte ustadır. Banyo ve yatak odasının yanı sıra sehpadan şifonyere kadar pek çok eşya bir ayna gibi zarif bir şekilde gruplandırılmıştır. Tasarladığı ürünler için vitrin çekimleri de yapan Fatih Arslan, hobisini işiyle birleştiriyor gibi görünüyor.

Fatih Arslan ve Sosyal Medya

Sosyal medya platformlarında işini büyütmek ve adını duyurmak için çok aktif kullanan Fatih Arslan, geniş ürün ve desen yelpazesi ile tanınır. Ayna teknolojisindeki son gelişmeleri takip eden Fatih Arslan, aynaya istenilen şekli vermek için özel araç ve gereçler kullanır. Böylece dekoratif aynalar alanında lider konumda olmuştur. Boy aynaları, tasarım aynalar, elmas aynalar, konsol aynalar vb. çeşitlerde farklı çizgiler kullanmaktadır. Profesyonel kadrosu ve memnuniyet prensibi ile tekrar tekrar müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Fatih Arslan, fiyat politikası ile her eve ulaşmaya çalışmakta ve kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.