DOLAR 32,3022 0.15%
EURO 35,1555 0.05%
ALTIN 2.273,17-0,18
BITCOIN %
İstanbul
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni İş Fikir ve Fırsatları
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni İş Fikir ve Fırsatları

Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni İş Fikir ve Fırsatları

İş alanında kendini sürekli yenileyerek geliştiren iş insanı Selami Akay, 07.12.1987 Almanya doğumludur.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:56
Genç Girişimci Selami Akay’dan Yeni İş Fikir ve Fırsatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş alanında kendini sürekli yenileyerek geliştiren iş insanı Selami Akay, 07.12.1987 Almanya doğumludur. Her başladığı işi başarı ile tamamlayan Akay, halen oteller zinciri ile çalışmalarına devam ediyor. Son derece mütevazı bir kişiliğe sahip olan Akay, yapmış olduğu işlerle de gençlere yeni iş kapıları açıyor. Yatırımcı ve Hotel işletmecisi alanında daha birçok hedefi bulunan genç iş adamı, bu alanda ilerlemenin ve gelişmenin ufuk genişliği ile alakalı olduğunu da düşünüyor.

Selami Akay’dan Kendi İşini Kurmak İsteyenlere Öneriler

 Eğitim ve çalışma hayatının bir bütün olduğu görüşünü savunan Selami Akay, yeni fikirleri ve güven veren çalışmalarıyla gençlere öncü oluyor.  Hobi olarak ilgilendiği Golf ve Futbol sporlarında da başarılı olan genç iş adamı, hayata enerji dolu bir bakış açısıyla bakıyor. Sinemaya olan tutkusuyla da kendisini başkalaştırdığından söz eden Akay,

https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde iş alanında yapmış olduğu çalışmalardan söz ediyor. Dünyanın birçok kültürünü bilmesi ile de kültür sahibi olan iş adamı, gençlerin bu alanda eğitimli olarak yollarına devam etmeleri gerektiğini düşünüyor. Yeni projeleri ile de sürekli gündem olan yakışıklı iş adamı, hedeflerinde başarı sağlama yolunda doğru adımlar atıyor.

Selami Akay’ın yeni proje, iş fikirleri ve çalışmaları ilgiyle takip ediliyor. Gelecek vaad eden güzel bir iş yapmak isteyenler Akay gibi hayallerinin peşinde koşmak istiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.