DOLAR 32,3773 -0.38%
EURO 34,7814 -0.21%
ALTIN 2.418,73-0,15
BITCOIN 1882226-3,83%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Beko Euroleague’de Olympiacos’a Mağlup Oldu
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Fenerbahçe Beko Euroleague’de Olympiacos’a Mağlup Oldu

Fenerbahçe Beko Euroleague’de Olympiacos’a Mağlup Oldu

ABONE OL
Nisan 13, 2024 19:07
Fenerbahçe Beko Euroleague’de Olympiacos’a Mağlup Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Beko, Olympiacos Maçında Uzatmaya Gitti

Fenerbahçe Beko, Euroleague’in normal sezonunun son haftasında deplasmanda Olympiacos’a 84-81 mağlup oldu. Uzatmalara giden mücadelede galibiyeti rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, normal sezonu altıncı sırada tamamladı.

Sarı-Lacivertliler Monaco ile Çeyrek Finalde Karşılaşacak

Normal sezonu altıncı sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko, çeyrek finalde Monaco ile eşleşti. Litvanyalı başantrenör Sarunas Jasikevicius, Monaco’nun EuroLeague’in en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, bireysellik yerine oyuncuların hislerine odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

Jasikevicius’un Açıklamaları

Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Olympiacos maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bireysellikten çok oyuncuların nasıl hissettikleri ve oldukları önemli. Çok kötü bir hafta geçirdik ama bugün çok iyiydik. Evet, sezonu altıncı sırada bitirdik ancak şu an Monaco’ya odaklanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Jasikevicius’un Değerlendirmesi

Jasikevicius, uzatmada 5 sayı geri düştükten sonra kontrolü kaybettiklerini belirterek, “Play-off yolunda inanılmaz bir maç oldu. Hem atmosfer hem de yoğunluk açısından. Geriye düştüğümüz zamanlar oldu. Özellikle uzatma bölümünde 5 sayı öndeyken kontrolü kaybettik ve bu bize zarar verdi.” şeklinde konuştu. Ayrıca, bu tip maçların detayların önemli olduğunu vurgulayarak play-off öncesi böyle zorlu mücadelelere ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.