DOLAR 32,3180 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.292,380,67
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cin Bal Nerede? Cin Bal’ın Kurucusu Kimdir? Kaç Yılından Beri Hizmet Veriyor? Cin Bal’ın İnstagram Hesabı Nedir?
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Cin Bal Nerede? Cin Bal’ın Kurucusu Kimdir? Kaç Yılından Beri Hizmet Veriyor? Cin Bal’ın İnstagram Hesabı Nedir?

Cin Bal Nerede? Cin Bal’ın Kurucusu Kimdir? Kaç Yılından Beri Hizmet Veriyor? Cin Bal’ın İnstagram Hesabı Nedir?

ABONE OL
Nisan 21, 2022 06:55
Cin Bal Nerede? Cin Bal’ın Kurucusu Kimdir? Kaç Yılından Beri Hizmet Veriyor? Cin Bal’ın İnstagram Hesabı Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CİNBAL NE DEMEK? BU İSİM NEREDEN GELİYOR?

CinBal Kebap Salonu’nun kurucusu Muammer Vesekci’dir. Muammer Vesekci, 1970’li yıllarda Fethiye’de o zamanların meşhur gazozu olan ‘Cincibir Sunay Kokteyl’ gazozlarının bayiliğini yapmıştır. Fethiye’de üç yıl bu gazozların bayiliğini yaptıktan sonra bırakmıştır. Gazoz bayiliğini bırakıp, kendine yeni bir araç alarak balcılık yapmaya başlamıştır. Arabasına bal yükleyerek, Fethiye dışına bal satmaya gitmiştir. Orada işlerin iyi gitmesinden dolayı, bir araba balı bir günde satmıştır. Arkadaşları bu durum karşısında hayretler içinde kalmışlar ve günün yorgunluğunu atmak için akşam yemeğe gitmişler. Bir araya gelen bu arkadaş grubu, yemek masasında kendilerini koyu bir sohbetin içinde bulurlar. Muammer Vesekci’nin arkadaşlarından biri baba Muammer’e bir soru yönelterek; “Arkadaş sen nesin böyle ya? Cin misin? Bal mısın?” der. Baba Muammer çok sıcak kanlı bir insan olduğu için arkadaşlarının bu sorusu onun çok hoşuna gider. Kendisi bu soruya esprili bir cevap vererek; “Ben hem Cin’im hem Balım- Cinbal’ım!” diyerek, ‘Cinbal’ ismini o günden bugüne kadar kendisi taşımıştır. 1975 yılından günümüze dünyaca tanınan bir marka olmuştur.

CİNBAL KEBAP SALONU

CinBal Kebap Salonu, Fethiye’nin muhteşem bir cenneti olan Kayaköy’de kurulmuştur. Fethiye’ye 13 km uzaklıkta olup, Ölüdeniz’e ise sadece 3 km mesafede yer almaktadır. Cinbal Kebap Salonu kış mevsiminde 240 m2 kapalı alanda 150 kişiye, yaz mevsiminde ise 13 adet köşk (şark köşesi) ve masalarıyla 300 kişiye hizmet verebilmektedir. Ayrıca çocuklarınız için ayrılan çocuk parkı ve araçlarınız için sorun olmayan otopark mevcuttur.

Cinbal’da kışın şöminede yanan odunlarda ısınıp, yazın ise ağaçların altında kuzu tandır kebap ve “kendin pişir kendin ye” keyfini günün her saatinde tadabileceğiniz otantik, doğal bir ortam bulabileceksiniz.

CİNBAL İLE UNUTULMAZ LEZZETLER

Cinbal Kebap Salonu, aldığı “İSO 9001 ve İSO 22000” belgeleri ile lezzetini ve temizliğini kanıtlayarak, tüm misafirlerini güvenli bir yemek yeme ortamı sağlamaktadır. Yiyeceklerin hazırlanması sırasında kullanılan et mamullerinin tümü kendi ürünü olup, sunduğu et ürünleri gibi diğer yiyecekler de en taze ve en ham hâline getirilmektedir.

CinBal kuzu tandır kebabı ve ızgara çeşitlerinde iddialı olduğu kadar, soğuk meze ve içecek çeşitlerinde de üstüne yoktur.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE CİNBAL

Muammer Vesekci ile bir dost masasında hayat bulan Cinbal; kurulduğu günden bugüne aynı güven, aynı aşk ve aynı lezzetle hizmet vermektedir. Yıllar akıp gitse de Cinbal’ın dostluğu hep baki kalır…

İşte 1975 Yılından Beri En İyi Eti Sizlerle Buluşturan Cin Bal’ın Resmi İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/cinbal1975/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.