DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.298,550,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CASPER’IN DESTEKÇİSİ OLDUĞU SMIT SUMMIT BU HAFTA SONU ÖĞRENCİLERLE DİJİTAL DÜNYAYI BULUŞTURUYOR!
  • UlusHaberi
  • Teknoloji
  • CASPER’IN DESTEKÇİSİ OLDUĞU SMIT SUMMIT BU HAFTA SONU ÖĞRENCİLERLE DİJİTAL DÜNYAYI BULUŞTURUYOR!

CASPER’IN DESTEKÇİSİ OLDUĞU SMIT SUMMIT BU HAFTA SONU ÖĞRENCİLERLE DİJİTAL DÜNYAYI BULUŞTURUYOR!

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın da ana sponsorlarından biri olduğu SMIT Summit etkinliği, 26-27 Mart 2022 tarihleri arasında kapılarını öğrencilere açıyor. Kampüsün en büyük etkinliği olarak bilinen Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi, iki gün boyunca Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde öğrencileri dijital dünyanın önde gelen isimleriyle bir araya getirecek.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 13:16
CASPER’IN DESTEKÇİSİ OLDUĞU SMIT SUMMIT BU HAFTA SONU ÖĞRENCİLERLE DİJİTAL DÜNYAYI BULUŞTURUYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin teknolojisine ve dijital dönüşümüne 30 yıldan fazladır yön veren Casper, Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün düzenlediği Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi’nin ana sponsorlarından biri oldu. 26-27 Mart tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe iletişim sektöründen 15 farklı konuşmacı ile öğrenciler bir araya gelecek. Casper Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay’ın da konuşmacı olarak yer alacağı zirvede sosyal medyanın fenomenleri ve iletişim profesyonellerini öğrencilerle bir araya getirerek dijital dünyanın geleceğine yönelik sağlam temeller atacak fikirlerin aşılanması amaçlanıyor.

 

10. Yılında 15 Farklı Konuşmacıyı Ağırlayacak

 

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün kuruluşunun 10. yılında Hakkı Alkan’dan Duygu Özaslan’a, Ben Fero’dan Ahmet Beliktay’a kadar dijital dünyanın birbirinden farklı alanlarında profesyonel 15 konuşmacıyı ağırlayacak organizasyon, 26 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Türkiye’nin en büyük bilgisayar üreticisi olarak zirvede desteklemekten mutluluk duyduklarını aktaran Casper Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay, hem dijital dünyayı hem de öğrencileri besleyecek ve güzel anılar oluşturacak SMIT Summit etkinliğinin dijital iletişim adına da önemli çıktılar oluşturacağına dair güçlü bir inancı olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.