DOLAR 32,2413 -0.06%
EURO 34,7363 -0.04%
ALTIN 2.393,81-0,26
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Nisan 5, 2024 19:09
Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çağdaş Atan: Beraberlikten Sevinmedik, Maçı Kazanmamız Gerekiyordu

Rams Başakşehir, Trendyol Süper Lig‘in 31. haftasında evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Teknik Direktör Çağdaş Atan, maçın ardından yapılan basın toplantısında beraberlikten sevinmediğini belirterek, “Bu maçı kendi hedeflerimiz doğrultusunda kazanmamız gerekiyordu. Yedi final maçı var, ligin ilk 5’ine, ilk 4’üne konumlanıp Avrupa kupalarında mücadele etme hakkını kazanmak istiyoruz” dedi.

Atan: “Bu Kadar Derinde Savunmayı Beklemiyorduk”

Atan, Beşiktaş karşısında daha fazla topa sahip olacaklarını bildiğini ancak bu kadar derin savunma yapacaklarını beklemediklerini ifade etti. Maçın hızının yavaşladığını belirten Atan, takımının oyununu domine etme yeteneğini geliştirmek istediklerini vurguladı.

Atan: Emirhan İlkhan Geleceği Parlak Bir Oyuncu

Beraberlik golünü atan Emirhan İlkhan için de konuşan Atan, “Emirhan gelecek sezon bizim için önemli bir oyuncu olacak. Maalesef kendisi bizde kiralık ama satın alma opsiyonumuz yok. Onun bizim oyuncumuz olmaması adına çok üzgünüm. Gelecek sezon onsuz planlarımızı yapmak zorundayız” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Atan: “Başakşehir Olarak Amacımız En Kötü İlk 4’te Olabilmek”

Atan, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ardından yaşanan kaos ortamının takımı yorduğunu belirterek, gelecek sezonun hedeflerinin en kötü ihtimalle ilk 4 içinde olmak olduğunu söyledi. Başakşehir’in bütçe farklarını oyunla kapatmaya çalıştığını belirten Atan, 2’ncilik ve şampiyonluk hayalinin bütçelerle alakalı olduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.