DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Yeni Gelişmeler

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Yeni Gelişmeler

ABONE OL
Mayıs 11, 2024 16:12
Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında Yeni Gelişmeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da Yürütülen Davada 61 Sanık Yargılanıyor

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında, 61 sanık mahkeme karşısına çıkıyor. Suç örgütüne ilişkin iddiaların detayları dava sürecinde gün yüzüne çıkıyor.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde Soruşturma Başlatıldı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli kamu görevlilerinin suç örgütü iddialarıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında kamu görevlilerinin adli süreçleri de takip edilecek.

S.S’nin Yurt Dışına Kaçırılması İncelemesi Sürüyor

Gizli tanık olarak ifade veren ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen S.S’nin kaçırılmasında ihmali olan kamu görevlileri hakkında işlemler devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu raporu sonrasında şüpheliler hakkında adli süreçler başlatılacak.

İçişleri Bakanlığı Görevden Alma Kararını Duyurdu

İçişleri Bakanlığı, 9 Mayıs’ta başkentteki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı’nın görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.