DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.310,811,48
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Avukat Ege Kayıkçı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Hobileri Neler?
  • UlusHaberi
  • Gündem
  • Avukat Ege Kayıkçı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Hobileri Neler?

Avukat Ege Kayıkçı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Hobileri Neler?

ABONE OL
Nisan 8, 2022 09:06
Avukat Ege Kayıkçı Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Hobileri Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19.08.1994’te, köklü bir ailenin çocuğu olarak Istanbul’da dünyaya geldi. Eğitim öğretim hayatı sürerken ticarete atıldı ve daha küçük yaşlarda iş dünyası içinde kendinden söz ettirmeye başladı. Başarılı ticaret hayatı eğitimine engel olmadı ve hukuk fakültesini 3,5 sene gibi rekor bir sürede erkenden bitirerek iş adamı ünvanına avukatlığı da ekledi.

Davet edildiği TV programları ve konuşmacılık yaptığı forumlar / sempozyumlar ile çok geniş kitlelere hitap eden başarılı avukat Ege Kayıkçı, bu bağlamda eski neslin gözdesi olduğu kadar yeni neslin de kendine örnek olarak aldığı bir yere sahip. Ülkemiz dışında da ses getiren içerikte işlere imza atan ünlü avukat

Ege Kayıkçı, hem yurt içi hem de yurt dışında önemli şahıs ve şirketlerin danışmanlığını ve avukatlıklarını yapmakta. Magazin dünyasında da önemli bir figür haline gelerek dünden güne adını daha sıkça telafüz edilecek noktaya taşıyan başarılı Avukat Ege Kayıkçı, bu sebeple yaşantısına dikkat ederek gençlere olumlu örnek olmaya çalışıyor.

Kimsesiz çocuklar, yardıma muhtaç aileler ve sokaktaki vatandaşlara sürekli olarak yaptığı maddi manevi destek olan yardımsever avukat Ege Kayıkçı aynı zamanda tam bir hayvansever. Kendisi her fırsatta sosyal sorumluluk projeleri ve kendi girişimleriyle sokak hayvanlarına yardımlarda bulunuyor. Hatta bir konuşmasında, “ Eğer ki kendim için çalışıp kendim için para kazanacak olsaydım, sabahtan akşama kadar yatağımdan çıkmaz televizyon izlerdim. Başkaları için çalışıyorum başkaları için kazanıyorum ve bunu dünyayı daha iyi bir yer yapmak için başkaları için harcamak için yapıyorum “ demiştir ve ne denli iyi bir kalp sahibi olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Avukat Ege Kayıkçı Resmî İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/egenba/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.