DOLAR 32,2932 0.11%
EURO 34,7201 -0.03%
ALTIN 2.398,61-0,06
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Açıklamalar
  • UlusHaberi
  • Spor
  • Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Açıklamalar

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Açıklamalar

ABONE OL
Nisan 6, 2024 19:08
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’den Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalyaspor Maç Sonucu ve Hedefler

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, MKE Ankaragücü maçında skor üstünlüğünü koruyamamaları nedeniyle hedefledikleri üç puan yerine bir puanla ayrıldıklarını açıkladı. Boztepe, takımının performansından memnun olmadığını belirterek, detayları incelediklerini söyledi. Ayrıca, Boztepe, Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçta üç puan hedeflediklerini ifade etti.

Sergen Yalçın ve Teknik Direktörlük Konusu

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın gelecek sezon Antalyaspor’da görevine devam edip etmeyeceği sorusunu yanıtlayan Boztepe, henüz bir olumsuz görüşlerinin olmadığını belirtti. Boztepe, konunun Rizespor maçından sonra gündemlerinde olduğunu ve hocayla görüşeceklerini söyledi. Hocanın kardeşinin sağlık sorunu nedeniyle İstanbul’a gittiğini ve dönüşünde konuyu konuşacaklarını aktardı.

Kulüpler Birliği ve Türk Futbolu

Boztepe, Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı’na katılan kulüplerin çoğunluğunun Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin görevine devam etmemesi konusunda hemfikir olduğunu paylaştı. Ayrıca, Türk futbolu için kulüplerin çoğunluğunun yabancı hakemlerden yana olduğunu belirtti. Boztepe, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili cezalarını açıklama zamanını eleştirirken, tüm takımlara sağduyu çağrısında bulundu. Ayrıca, Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Kupa maçında neden genç takımla sahaya çıkacağı konusundaki merakını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.