DOLAR 32,3816 -0.13%
EURO 34,7695 -0.12%
ALTIN 2.410,23-1,01
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amazon Kurucusuna Benzerliğiyle Dikkat Çeken Almanya’dan Çağdaş Halıcılar
  • UlusHaberi
  • Teknoloji
  • Amazon Kurucusuna Benzerliğiyle Dikkat Çeken Almanya’dan Çağdaş Halıcılar

Amazon Kurucusuna Benzerliğiyle Dikkat Çeken Almanya’dan Çağdaş Halıcılar

ABONE OL
Nisan 16, 2024 20:09
Amazon Kurucusuna Benzerliğiyle Dikkat Çeken Almanya’dan Çağdaş Halıcılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jeff Bezos’a Olan Benzerliğiyle Şaşırtıyor

Almanya’da yaşayan 46 yaşındaki Çağdaş Halıcılar, Amazon’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Jeff Bezos’a olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Eskiden elektrikçi olan Halıcılar, daha sonra Bezos ile olan benzerliğini fark ederek bunu paraya çevirmek istedi.

“Onun İkiz Kardeşi Gibiyim”

Halıcılar, Bezos gibi giyindiğini ve benzer bir imaj oluşturmak için kafasını kazıttığını belirtirken, “Ben bunu 10 yıldır yapıyorum” diyor. CB Transporte isimli bir şirket kuran Halıcılar, Bezos gibi girişimci olduğunu ve ona çok benzemek istediğini ifade ediyor.

Bezos’un İmajını Kullanmak İstiyor

Bezos’un imajını kullanmak isteyen Halıcılar, bir kast ajansına kaydolduğunu ve Almanya’da birçok televizyon kanalı ve etkinliğe katıldığını söylüyor. ABD’de Seattle’a gittiğinde Amazon’un kampüsünü ziyaret eden Halıcılar, oradaki çalışanların ilgisinden ve selfie isteklerinden bahsediyor.

“Bezos Gibi Yaşıyorum”

Halıcılar, Bezos’un yaşam tarzını benimsediğini ve ona benzemeye çalıştığını belirtiyor. Gemide ziyaretler yapmayı, yardımcısı olmayı ve kaliteli içki içmeyi sevdiğini dile getiren Halıcılar, “Benim isteğim Bezos’un yatında onunla viski içmek” diyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.