DOLAR 32,5548 0.2%
EURO 35,0871 0.5%
ALTIN 2.437,65-0,02
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Afyonkarahisar’da Müzisyen Evde Darp Edilerek Öldürüldü

Afyonkarahisar’da Müzisyen Evde Darp Edilerek Öldürüldü

ABONE OL
Nisan 15, 2024 16:13
Afyonkarahisar’da Müzisyen Evde Darp Edilerek Öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzisyenin Evinden Acı Haber

Afyonkarahisar’da yaşayan müzisyen Hasan Açıkgöz, evinde darp edilip çarşafla boğulma girişimine maruz kaldı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olayın Detayları

Olay, Emirdağ ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Hasan Açıkgöz’ü evinin bahçesinde hareketsiz halde bulanlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Saat 02.30 sıralarında gerçekleşen olayın ardından sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Müzik Sanatçısı Darp Edildi

Bilinci açık ve yaralı halde bulunan Hasan Açıkgöz, birkaç kişinin ağzını çarşafla kapatarak darp ettiğini ve parmağındaki yüzükleri zorla alıp kaçtığını anlattı. Muayene sonucunda Açıkgöz’ün boynunda ve vücudunda darp izlerine rastlandı.

Şüpheliler Yakalandı

Açıkgöz hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini ve kaçtıkları aracın plakasını tespit etti. Uşak’ta durdurulan araçta bulunan T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) gözaltına alındı. Şüphelilerin polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.